Wisconsin Assembly-kandidat accepterer Bitcoin-donationer igen

by ,

„Kryptovaluta er penge,“ argumenterer en kandidat til Wisconsin State Assembly.

En kandidat til Wisconsin State Assembly udfordrer en statsregulator ved at acceptere donationer i kryptokurver som Bitcoin (BTC).

Phil Anderson, en ejendomsmægler og iværksætter, accepterer nu kryptovaluta-donationer til sin forsamlingskampagne. Ifølge en officiel erklæring fra Anderson er kryptodonationer tilgængelige via den største cryptocurrency-betalingstjenesteudbyder BitPay.

Anderson sagde, at hans kampagne accepterer kryptodonationer på trods af usikkerhed fra lovgivningen fra Wisconsin Ethics Commission.

Tilbage i 2018 accepterede Anderson Bitcoin-donationer i sin kampagne for guvernør i Wisconsin på trods af at WEC fandt dem en „alvorlig udfordring“ for overholdelse af statens lovgivning. Ifølge kandidaten nåede WEC ikke frem til en beslutning om den juridiske status for kryptodonationer i staten i 2018.

Som sådan udfordrer kandidaten til Wisconsin-forsamlingen igen regulatoren og argumenterer for, at WEC „nægtede at fortolke sine egne regler kompetent.“ Anderson mener, at krypto er en legitim måde at donere kampagner på, fordi „kryptokurrency er penge.“ Kandidaten lover at „presse på for at lovene skal være venlige over for kryptokurrency i Wisconsin.“

”Jeg nægter at give efter for uvidenhed og bureaukratisk inkompetence. […] Folk har valget om, hvordan de bidrager, og det er min hensigt at respektere disse valg. Hvis min modstander eller Etiske Kommission er interesseret i at udfordre mig, er jeg klar til en kamp, ​​”sagde han.

Et antal politiske kandidater til forskellige kontorer i USA har accepteret krypto som donationer til deres kampagner. Andrew Yang, en tidligere præsidentkandidat, accepterede Bitcoin-donationer til sit politiske handlingsudvalg i 2019. I august begyndte den republikanske rep. Tom Emmer også at acceptere kampagnedonationer i krypto via BitPay.