BTC Bulls tager sigte på $ 18K: Kunne den nuværende nedadgående tendens snart vende om?

by ,

I går aftes gennemgik BTC-prisen et betydeligt spring til $ 17.700, da tyre tilsyneladende mistede kontrollen med møntens prishandling.

Imidlertid hoppede BTCUSD- parret tilbage mod $ 18.400, efter at de var faldet til disse nedture. Bounce kom efter bullish nyhed om, at det amerikanske livsforsikringsselskab MassMutual Life Insurance havde købt $ 100 mio. Fysisk BTC.

Forsikringsselskabet købte angiveligt mønterne gennem NYDIG, et New York-baseret forvarings- og handelsudførelsesfirma. I henhold til NYDIG-grundlæggeren Ross Stevens har mange flere returhungrige forsikringsselskaber købt BTC for at sikre deres porteføljer mod inflation og generere afkast for at udbetale krav.

Når det er sagt, er kampen mellem tyre og bjørne om kontrol over benchmarks krypto midtvejsudsigter langt fra afsluttet.

Bitcoin kæmper i øjeblikket for at få noget momentum, efter at salgstrykket er steget igen, hvilket resulterer i, at kryptovalutahandelen er under $ 18.000.

En analytiker holder nøje øje med disse nøgleniveauer

I skrivende stund er BTC nede på knap 1% til den nuværende pris på $ 17.950. Der ser ud til at være en vis modstand, der forhindrer det digitale aktiv i at knække $ 18K, selvom markedet heller ikke har set nogen intens udsalg.

Tidevandet kunne dog snart ændre sig til fordel for tyre, da købere forsøger at skubbe den førende kryptokurrency tilbage over $ 18K. Dette kritiske niveau fungerede som en stærk supportbase for BTC i hele torsdagens handel.

En analytiker understøtter teorien om, at den nuværende BTC- nedadgående tendens snart kan vende , idet han bemærker, at $ 18.500 er hans opadrettede mål.

Den fremtrædende analytiker CryptoMichNL delte sine tanker over de få centrale niveauer, der kunne spille en væsentlig rolle i BTCs kortsigtede prishandling.

”Trend er stadig nede, men vi ser muligvis en potentiel bullish udløser, hvis $ BTC vender tilbage over $ 17.800 for support. Derefter er den næste trigger $ 18.500. Men ikke at gøre det -> $ 17.000 og $ 16.300 næste,”analytikeren tweeted .

På trods af denne bullish forudsigelse fremhæver on-chain analytiker Ki-Young Ju et bekymrende tegn for Bitcoin. Han bemærkede, at en kendt minearbejderadresse flyttede 800 BTC til Binance-udveksling den 10. december ifølge data fra CryptoQuant.

Denne tendens antyder, at nogle minearbejdere forventer, at BTC-prisen vil falde i de kommende uger og dermed afdækker deres beholdning.

ETH-handler under $ 550, indikerer yderligere tilbagegang

ETH-prisen toppede nær $ 577, inden den gennemgik et kraftigt fald efter en afvisning af den vigtigste $ 580-modstand mod den amerikanske dollar.

Den ETHUSD par selv dykkede under $ 560 og $ 550 zoner. Det handles i øjeblikket til $ 548, da det viser stadig mere bearish tegn.